VIL DU MED?

Kan du skabe eventyr for dig selv og andre? Så er CLEO en båd for dig!

Vi får så mange ansøgninger – og vi bruger så uendelig meget tid foran computeren. Men du kan hjælpe os!

Overvejer en ekstra gang, om det virkelig er et eventyr sammen med os du drømmer om, eller om det måske er en anden båd, et andet skipperpar, fællesskab, rute eller rejseform du søger. Vi er ikke en partybåd, vi er heller ikke rejseguides der holder dig i hånden når det hele bliver lidt svært, men vi vil gerne være din gode ven og lære dig alt hvad vi ved – og håber på at du også vil lære os alt hvad du ved!  

Vi forventer at du er ærlig overfor os allerede ved første henvendelse, da du ellers vil spilde vores tid med bedst muligt at sammensætte en god dynamisk gruppe. Svar derfor ikke hvad du tror vi gerne vil høre, men ud fra et realistisk selv- og verdensbillede. Der vil ikke gå mere end et par dage ombord på CLEO, før André og jeg kan se hvor du har pyntet på dine kvalifikationer, drømme eller makkerskab. Og det er ikke en god start på et fedt eventyr. Det handler ikke om at komme med, men om vi er et godt match i værdier og behov.

Derudover håber vi på forståelse for, at det engang i mellem kan tage lidt tid for os at vende tilbage på din mail. Vi elsker nemlig også at leve i nuet! Hav derfor tålmodighed med os, tak 🙂 

*OBS, hvis der ikke dukker en grøn boks op med denne besked:

Vores mails ender desværre oftest som spam/uønsket mail – husk derfor at tjekke om vores svar til dig er endt der! Mange tak for din henvendelse – vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

er din forespørgsel ikke blevet sendt korrekt og du skal derfor prøve igen! Send os en mail, hvis du oplever problemer eller hvis du ikke har hørt fra os inden for en uge – så driller teknikker nemlig😉 

IMG_4759


Eksempelvis: Togt 24-2Vegetar, veganer eller lign.
Hvis ja, hvor afhængig er du?

*ikke heic format