TOGTER

Alle togter er vejledende, og der kan komme ændringer, fordi vi ændre kurs, skal en tur på værft eller fordi at vejret er dårligt. Det er en god idé, at du allerede nu vænner dig til tanken om, at planlægningen til søs ikke altid går helt som man havde forventet det. Det er en del af langturs-charmen. 

Du skal også være opmærksom på at vi som sejlere, mærker en stor del til covid-19 situationen. Karantæne periode, test omkostninger og åbne landegrænser ændre sig hele tiden. Dette sætter selvfølgelig en del begrænsninger i forholdet til hvilke lande vi kan og må besøge. Men husk, herude vælger vi altid mellem paradis A og B. Sæt derfor ikke næsen op efter bestemte destinationer, men lad dig hellere overraske. Herudover er der selvfølgelig også flere omkostninger forbundet med at rejse, end normalt. Have derfor minimum 14 dages luft i kalenderen og budgettet til karantæne inden du påmønstre Cleo og til de mange test vi kommer til at behøve.

TOGT 21-7

Caribien

48 dage - optaget

Påmønstring: 27 oktober 2021 
Grenada / St. Vincent

Afmønstring: 13 december 2021
ABC øerne – Bonaire

#ø-hop #dykning #caribiensydtilnord

TOGT 21-8

Caribien - PANAMAKANALEN - Panama

65 dage - Optaget

Påmønstring: 21 december 2021 
ABC øerne – Bonaire

Afmønstring: 23 februar 2022
Panama / Costa Rica

#panamakanalen #ø-hop #sejlads #natsejlads #dykning 

TOGT 22-1

KONGETOGTET: Panama - Galapagos - Stillehavet - Fransk Polynesien

100 dage - Ledige Pladser

Påmønstring: 6 marts 2022 
Panama / Costa Rica

Afmønstring: 13 juni 2022
Marquesas / Tahiti

#oceankryds #dykning #sejlads #ø-hop  

TOGT 22-2

Fransk Polynesien

40 dage - Ledige pladser

Påmønstring: 18 august 2022 
Tuamotu / Tahiti

Afmønstring: 26 september 2022
Tuamotu / Tahiti

#dykning #sejlads #kitesurfing #ø-hop  

Vores videre rute og drømme

Som sagt så sejler vi på ubestemt tid. Vores drøm er at sejle rundt i Fransk Polynesien 2022 & 2023. I sommeren 2023 vil vi sætte kurs mod Tonga, Samoa, Filji, Ny Kaledonien, Australien og Indonesien. Herefter er drømmene mange. Japan, Alaska, Palau, Mikronesien. Vi må se hvad tiden bringer.

Vi opdatere løbende siden, men ønsker ikke at planlægge for langt ud i fremtiden. Langturssejlads er jo kendt for at planerne ændre sig!