TOGTER

Sejlads, ankerliv og fantastiske oplevelser på og under vandet

Alle togter er vejledende da der kan komme ændringer grundet vejret, værftbesøg eller andet. Det er en god idé at du allerede nu vænner dig til tanken om, at planlægningen til søs ikke altid går helt som man havde forventet det. Det er en del af langturssejler-charmen. 

Vi sejler på ubestemt tid, nogle gang på delebasis andre gange alene. Vi har som du nok har regnet ud, ikke har pakkerejse eller charterløsning til din ferie. Derfor har vi også valgt ikke at beskrive vores togter med mere end et par sætninger, da vi sammen skal forme eventyret og gribe de muligheder vi møder på vejen. Tag et kig på vores fremtidige planer og hvis du kan se dig selv blive en del af vores lille skøre fællesskab, så skriv endelig til os!

TOGT 23-2, 1 LEDIG PLADS

STILLEHAVET

7 maj til 9 juli 2023 – 64 dage 

Vi mødes i hyggeligt Shelter Bay Marina, hvor vi skal gøre os klar til at komme gennem Panamakanalen. En kæmpe storslået oplevelse. Derefter venter der os et smukt oceankryds og vi forventer efter fire uger at se smukke bjergtoppe bryde horisonten. Vi gør et hurtigt stop ved Marquesas inden vi sejlere videre til de magiske Tuamotu Atoller. 

TOGT 23-3, OPTAGET

FRANSK POLYNESIEN

12 juli til 12 august 2023 – 32 dage 

Togtet starter ved magiske Fakarava hvor vi skal starte op på dykkeruddannelse, lære livet ombord at kende og dykke på det verdenskendte spot: Wall of Sharks. Efterfølgende sætte vi kurs mod flere af de mere øde atoller og glæder os til at opleve nye steder.

Togtet slutter på charmerende og frodige Tahiti. 

TOGT 23-4, OPTAGET

FRANSK POLYNESIEN

26 august til 14 oktober 2023 – 50 dage 

Togtet starter ved Tahiti og tager os derefter rundt mellem selskabsøerne, hvor vi håber på at pukkelhval-sæsonen viser sig tæt på CLEO. Efterfølgende sætter vi kurs mod Tuamotu Atollerne og ankerpladser i bountyland. 

Togtet slutter på smukke og snart hjemlige Fakarava. 

TOGT 23-5, OPTAGET

FRANSK POLYNESIEN

3 november til 21 december 2023 – 48 dage 

Hvor togtet tager os hen i Fransk Polynesien, ved vi ikke endnu. 

Vi starter ved Tuamotu Atollerne, men om vi slutter på den frodige øgruppen Marquesas eller på Tahiti vides endnu ikke. Men vi ved at det bliver et togt fyldt med dykning, udforskning af nye steder, kultur og storartet natur! 

TOGT 24-1, LEDIGE PLADSER

FRANSK POLYNESIEN

25 januar til12 marts 2024 – 48 dage 

Vi har efterhånden oplevet meget af Fransk Polynesien og der er ingen tvivl. Vi elsker det smukke og rolige land. Hvor vi starter togtet vides ikke endnu. Men lige meget hvad, bliver det fantastisk, magisk og sejlads, ankerliv og dykning i vilde omgivelser. Glæd dig til dykning, den gode sejleroplevelser og det søde liv ombord på en båd i et mindre fællesskab. 

TOGT 24-2, LEDIGE PLADSER

FRANSK POLYNESIEN - TONGA

25 marts til 23 maj 2024 – 60 dage, 1500 sømil

Vi drager på nye eventyr. Det er på tide at nyde de sidste sejladser i Fransk Polynesien og fortsætte vest over. Vi satser på både at kunne opleve lidt af Cook Islands og Niue inden vi rammer Tonga som vi efterhånden har drømt om at besøge med egen båd i mange år. 

I kender os efterhånden. Vi har selvfølgelig stadig fokus på dykning, fed sejlads og det simple liv til søs.

TOGT 24-3, LEDIGE PLADSER

TONGA - VANUATU

7 juni til 10 august 2024 – 65 dage, 1100 sømil

Ønsket er at vi ø-hopper rundt i Tonga og opleve det “rigtige” polynesien, inden vi sætter kursen mod skønne Fiji og senere Vanuatu. Vi skal dykke, udforske nye steder og ikke mindst nyde vind i sejlet. Togtet er for dig det ønsker lidt af det hele. Magiske dykkerspots, god sejlads med lidt længere stræk i mellem og det søde liv til søs. 

TOGT 24-4, LEDIGE PLADSER

VANUATU - INDONESIEN

25 august til 12 november 2024 – 80 dage, 2500 sømil 

Vi starter ved Vanuatu og når det er tid til lidt luftforandring, sætter vi kurs mod Indonesien & Raja Ampat. Her skal vi selvfølgelig dykke – faktisk på nogle af verdens vildeste spots. Det bliver et togt med gode lange sejladser, nye landskaber at udforske, ankerliv og dykning som vi længe har set frem til. 

GENERELT OM VORES TOGTER

Vi gør meget ud af at sammensætte en dynamisk, moden og glædesfyldt besætning – der samtidigt har et godt legebarns-hjerte. Vores erfaring siger os at et mindre fællesskab på 8 personer passer godt til vores energi, ønske om plads til alle og vores kærlighed til den familiære følelse hvor alle har en stemme. 

Oftest består vores togter at 50/50 kvinder og mænd, grønne- og erfarende dykkere samt en bred alders fordeling. Gennemsnitlig er vores besætning 25-35 år, men det betyder ikke at vi også har gaster med ombord på 20 eller 50+. Alder er nemlig blot et tal. For os handler det som at man som ny ven af CLEO er selvstædig, ansvarsfuld og kan favne både de sure og søde dele i et fællesskab der oplever og levet tæt sammen. Og vigtigst: at man behandler de lande og steder vi besøger med ydmyghed og respekt. 

På baggrund af oven- og nedenstående kan du derfor ikke forvente at få et endeligt svar på din ansøgning lige med det samme, da vi prøver at lave det bedste match ud fra alle ansøgninger vi har fået og modtager løbende. 

Når man søger ved CLEO forventer vi at du har lyst til at blive en del af et sejlende dykker-fællesskab. Altså at du på en eller anden måde er optaget at livet med vind i sejlet og at du som minimum har lyst til at blive uddannet Advanced ombord ved os eller allerede er uddannet. De steder vi dykker kræver oftest en større opmærksomhed på sig selv, sin buddy og det miljø vi binder os i – med andre ord, vi tager gaster med ombord som drømmer om at blive en selvstædig og god dykker.

Du træder som gast på CLEO også ind i et privat hjem og det regner vi med at du har forståelse og respekt for. Vores hjem er varmt og åbent for ethvert menneske, hvis man behandler det som var det ens eget – for det er det jo i den tid du er ombord. Dit hjem og din dejlige base.