FRANSK POLYNESIEN

TOGT 22-3, 30 DAGE

PÅ- OG AFMØNSTRING

Påmønstring:  4 oktober 2022 
Tuamotu / Tahiti

Afmønstring: 2 november 2022
Tuamotu / Tahiti

Dykkereventyr i FRANSK POLYNESIEN

Vi sætter kursen fra Tahiti mod Taumotu Atollerne, som blandt andet byder på dykning i verdensklasse i verdens smukkeste ørige. Vi har base på Cleo og vil selvfølgelig også lære en smule om sejlads og en masse om livet ombord – men dette togt har helt bestemt sit primære fokus på fantastiske dykkeroplevelser! Hvor ruten præcis tager os hen afhænger af vejret, strøm og dykkerspots. 

Du behøver ikke at være uddannet når du kommer ombord, men du skal have interesse i at dykning er en stor del af din hverdag ombord på båden. Skipper André er også PADI dykkerinstruktør og kan uddanne dig ved togtets start. Ombord har vi dykkerudstyr til 8 personer fra Scubapro. Alt udstyr er fra 2020 og er selvfølgelig serviceret efter almindelige standarder. Vi har også egen kompressor ombord, Bauer Poseidon PETB 250, hvilket gør at vi lynhurtigt kan fylde vores 11 tanke og hoppe i vandet igen. Når vi dykker på Cleo, er der altid 1 person der sidder over som sikkerhed og dinghy driver. Denne tjans deles vi alle om på skift. 

På- og afmønstring destinationen er endnu ikke fastlagt på dette togt. Du skal derfor forvente at tilkøbe 1-2 indenrigsbilletter. 

Ledige pladser

Som gast sejler man med Cleo på delebasis. Man bidrager derfor økonomisk til vedligehold, sikkerhed, mad, benzin, diesel mm. Kontakt os for at høre mere om køjepenge. 

DYKNING

På dette togt er vores primære fokus dykning. Vi vil have fokus på både at blive en dygtigt og selvstædig dykker men selvfølgelig også at dykke nogle advancerede og unikke dykkerspots. På atollerne er der virkelig god sigtbarhed og samtidig rigtig mange fisk – både store og små. Der er masser af hajer og god chance for at se bla. delfiner, den store hammerhaj og så er det her man kan dykke Wall of Sharks!

Det forventes at du er uddannet Advanced, eller ønske at blive det pga. de svære dykkeforhold. Det er muligt både at tage PADI dykkerkursus ombord på Cleo. Du kan forvente omkring 20-30 dyk på dette togt!

Sejlads

Vi forventer at der vil være en eller flere 1-2 døgns sejladser, samt flere små dagssejladser. Dette togt er derfor for dig der ønsker at snuse til sejlerlivet, dig der elsker livet ombord og dig der ønsker at dykke fra morgen til aften.

AKTIVITET

Vi forventer at størstedelen af tiden på dette togt kommer til at foregå på og i vandet omkring Cleo. Men vi skal selvfølgelig også brug en rum tid på øde øer og strandaktiviteter. Kitesurfing vil ikke have vores fokus på dette togt, men er du erfaren kitesurfer er det muligt at leje udstyr hos os, hvis vi finder et lækkert kitesurfing spot!