FRANSK POLYNESIEN

TOGT 22-2, 40 DAGE

PÅ- OG AFMØNSTRING

Påmønstring: 18 august 2022 
Tuamotu / Tahiti

Afmønstring: 26 september 2022
Tuamotu / Tahiti

FRANSK POLYNESIEN

På dette togt vil du komme med ombord rundt i verdens smukkeste ørige. Vi sætter kursen fra Tahiti mod Taumotu Atollerne, som både byder på dykning i verdensklasse. Vi vil undervejs også sejle til nogle smukke kitespots, dog er det ikke sikkert at de er så nybegynder-venlige.

Undervejs regner vi med at kunne sejle til Moorea, i håb om at komme helt tæt på en flok stingrays! Måske vi også slår et smut forbi Bora Bora. Ved Tuamotu Atollerne, gør vi blandt andet stop på Rangiroa og Fakarava, som er helt fantastiske spots! Det er højsæson for pukkelhvaler, så vi håber på at få nogle helt unikke oplevelser med dem. 

Afmønstring destinationen er endnu ikke fastlagt på dette togt. Du skal derfor forvente at være nødsaget til at tilkøbe en indenrigsbillet fra Tuamotu til Tahiti. 

optaget

Som gast sejler man med Cleo på delebasis. Man bidrager derfor økonomisk til vedligehold, sikkerhed, mad, benzin, diesel mm. Kontakt os for at høre mere om køjepenge. 

Sejlads

Vi forventer at der vil være en eller flere 1-2 døgns sejladser, samt flere små dagssejladser. Dette togt er derfor for dig der elsker livet ombord, dykning og kitesurfing.

DYKNING

Dykning fylder lige så meget, hvis ikke mere end sejlads på dette togt. På atollerne er der virkelig god sigtbarhed og samtidig rigtig mange fisk – både store og små. Der er masser af hajer og god chance for at se bla. delfiner, den store hammerhaj og så er det her man kan dykke Wall of Sharks!

Det forventes at du er uddannet Advanced, eller ønske at blive det pga. de svære dykkeforhold. Det er muligt både at tage PADI dykkerkursus ombord på Cleo.

AKTIVITET

Vi forventer at meget af tiden på dette togt kommer til at foregå på og i vandet omkring Cleo. Herudover kommer vi til at bruge en del tid på øde øer og strandaktiviteter. Kitesurfing vil også have vores fokus på dette togt, så vi krydser fingre for mange og gode spots!