CARIBIEN - PANAMAKANALEN - PANAMA

TOGT 21-8, 65 DAGE

PÅ- OG AFMØNSTRING

Påmønstring: 21 december 2021 
ABC øerne – Bonaire

Afmønstring: 23 februar 2022
Panama / Costa Rica

CARIBIEN - PANAMA KANALEN - PANAMA

På dette togt er planen at sætte kursen fra det nordlige Caribien, gennem Panamakanalen og mod Panama City. Togtet byder både på en halvlang sejlads, ø-hop med dagssejladser og dét som mange drømmer om, turen gennem Panamakanalen. 

Afmønstrings destinationen er endnu ikke fastlagt, da vi undervejs på togtet vil se om det er muligt også at nå og sejle fra Panama til Costa Rica og afslutte togtet her. Men alt dette afhænger af vejret, vedligehold af Cleo og mange andre faktorer. Derfor må du ikke sætte næsen op efter Costa Rica, dette er blot en bonus, hvis det bliver muligt. 

Togtet er kun vejledende. Der kan komme udfordringer i forbindelse med vejret, værftbesøg eller andet, som kan ændre vores kurs og rute.

Optaget

Som gast sejler man med Cleo på delebasis. Man bidrager derfor økonomisk til vedligehold, sikkerhed, mad, benzin, diesel mm. Kontakt os for at høre mere om køjepenge. 

Sejlads

Vi forventer at der vil være en eller flere 1-2 døgns sejladser, en længere sejlads på 8 døgn samt flere små dagssejladser. Dette togt er derfor for dig der vil sejle og nyde livet til søs.

DYKNING

Udover livet ombord og de mange sejltimer der følger med dette togt, kommer vi selvfølgelig til at dykke så meget som muligt. Vi forventer intens dykning i det nordlige Caribien, samt et par ugers dykning og ø-liv inden Panamakanalen. Forhåbentlig vi også får tid til nogle intense dykker dage på den anden side af kanalen! Det er muligt både at tage PADI dykkerkursus ombord på Cleo.

AKTIVITET

Vi forventer at meget af tiden på dette togt kommer til at foregå på og i vandet omkring Cleo. Herudover kommer vi til at bruge en del tid på øde øer og strandaktiviteter. Ved Panama City skal der provianteres stort og der vil være et par dage hvor vi oplever storbyen. Du skal forvente at der vil komme nogle ekstra udgifter i forbindelse med Panamakanalen. 

BESÆTNINGEN

André Østergård
Skipper / Dykker- & Kitesurf Instruktør​
Pernille Bartholdy
Co-Skipper
Laura
Crew
Sarah
Crew
Jacob
Crew
Signe
Crew
Emma
Crew
Anders
Crew