Caribien

TOGT 21-7, 48 DAGE

PÅ- OG AFMØNSTRING

Påmønstring: 27 oktober 2021 
Grenada / St. Vincent

Afmønstring: 13 december 2021
De britiske jomfruøer / Turks and Cacicos

CARIBIEN

På dette togt er planen at sætte kursen fra syd mod nord. Vi kommer med andre ord til at sejle et caribisk ø-hop, der vil give os et indblik i nogle af de mange forskellige ø-grupper, der findes her i Caribien. Det bliver et togt med et godt flow, hvor vi vil besøge en håndfuld øer i en uges tid for herefter at sejle 1-3 dage videre til et nyt paradis. Hvilke øer vi kommer til at udforske bestemmer vejret! Men en ting er sikkert, vi kommer til at prioritere de øer der har mulighed for dykning og indkøb af reservedele til Cleo. 

Togtet er kun vejledende. Der kan komme udfordringer i forbindelse med vejret, værftsbesøg eller andet, som kan ændre vores kurs og rute.

optaget

Sejlads

Vi forventer at der vil være et par 1-3 døgns sejladser, en længere sejlads på 4 døgn samt flere små dagssejladser.

DYKNING

Udover livet ombord og de mange sejladser der følger med dette togt, kommer vi selvfølgelig til at dykke så meget som muligt. Det er muligt både at tage PADI dykkerkursus ombord på Cleo.

AKTIVITET

Vi forventer at meget af tiden på dette togt kommer til at foregå på Cleo. Både på sejlads, dykning, snorkling og livet ombord på båden. Der vil dog være et par dage på hver af vores ø-besøg som er tiltænk kulturmøder på land.

BESÆTNINGEN

André Østergård
Skipper / Dykker- & Kitesurf Instruktør​
Pernille Bartholdy
Co-Skipper
Erik
Crew
Emma
Crew
Laura
Crew
Toke
Crew
Sarah
Crew
Janina
crew