SKIPPERPARRET

Vi er meget forskellige hvilket måske faktisk er det der gør os til et godt team

SIKKERHEDEN ER LIGE SÅ VIGTIGT SOM DEN ERFARING OG VIDEN SKIPPER HAR

Vi er selvlærte, autodidakte og sultne på projekter med læring. På CLEO træder du ind i et kærligt og sjovt hjem hvor vi selv er ejere af båden og derfor kender den fra A-Z og har gennemgået alt ned til de mindste og skjulte kroge. Det er vores kæreste og eneste eje og det er derfor vigtigt for os at vi selv kan fikse alt fra motor, revnet sejl, fisk på krogen og en watermaker der driller. 

Sikkerheden er vores højeste prioritet, men sikkerhed handler også om skippers erfaringen, viden og kendskab til egen og andres både. Uden at lyde selvfed, så er det præcist hvad du kan forvente af os. Herunder kan du læse en smule om hvad vi har gået og lavet inden vi satte os for at gøre det til en livsstil at sejle. 

André er 27 år og opvokset syd for Århus. Han har sejlet siden han var lille både som hybbe, på konkurrence niveau og som skipper på en langturssejler båd. André har altid gang i mange gode projekter og sidder sjældent stille! I de første ung-voksen år tilbragte han meget tid rundt i Asien som blandt andet skipper, kitesurf- & dykkerinstruktør. Asien bragte også mange andre gode ting med sig. Her fandt han nemlig kærligheden og den buddy han kunne drømme om at sejle jorden rundt sammen med.

Pernille er 30 år og kommer oprindeligt fra Sydfyn – Svendborg. I Asien fandt hun den perfekte rejse- og livspartner, André. Pernille har hundredevis af rejsedage rundt om i verden og rejser for at mærke suset af frihed, udforske vilde naturoplevelser og opsøge forskellige kulturelle møder, således at vi kan føle os en smule tættere forbundet på tværs af grænserne. Pernille kommer ej fra sejlermiljøet og har derfor mange læretimer foran sig. Men det går virke godt fremad med tre års jordomsejling i rygsækken!

Herunder kan du læse lidt om vores færdigheder, passioner samt roller i sejlerlivet. 

ANdré

SEJLADS

Har mange års erfaring i, under og ved siden af båd. André har sejlet siden han var 7 år, i alt fra der nærmest kan flyde. Hans karriere startede i optimistjolle, derefter 29er, og senere 49er. De seneste par år er tiden dog brugt som instruktør i sejlads hjemme i Danmark og som skipper på en sejlbåd omkring Filippinerne og Indonesien. Hos André er sikkerheden på båden altid første prioritet. Derefter kan vi hygge, lære at sejle og nyde oplevelserne undervejs.

ROLLE

André har nok altid vidst at han en dag skulle på langturssejlads rundt i verden, i sin egen båd. For ham er den perfekte kombinationen af eventyr, det blå ocean, dykning og socialt samvær. Det er en balance af ovenstående lyst, stærk selvstændighed samt Andrés sejler erfaring, der gør ham til en velovervejet og dygtig skipper på CLEO. Herudover er han på båden dykker- og surf instruktør samt selvlært alt-mulig-mester.

DYKNING

Er uddannet dykkerinstruktør ved PADI. André har tusindvis af dyk i logbogen og kan undervise alle som drømmer om at opleve livet under havets overflade. Du kan blive PADI certificeret i alt fra Open Water-, Advanced kursus til Dive Master!

KITESURFING / WINGFOILING

Er uddannet kitesurf instruktør ved Dansk Sejlunion og har drevet egen kiteskole, Stay Salty Surf School, i Danmark i mange år. Så selvfølgelig skal vi også have kitesurf udstyr med! Der vil altså derfor være mulighed for kitesurfing på udvalgte togter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pernille

SEJLADS

Sejlede optimist som barn, men havde travlt med håndbold, dans og andre sportsgrene - derfor blev sejladsen sat på pause. De senere år er det dog blevet til mange timer på, omkring og i vandet, blandt andet som instruktør i SUP, sejlads og vandsport rundt i Danmark og en masse sejlads rundt i verden siden vi fik første CLEO.

DYKNING

Er uddannet Recue Diver og elsker at dykke! Pernilles nysgerrighed til havet er enorm - både på det fantastiske liv der findes under overfladen samt den forurening der stille ødelægger det. Det vil vi gerne være med til at ændre på og vil derfor lave forskellige tiltag, både over og under vand! Pernille leder også en del af vores dyk.

ROLLE

På CLEO er Pernille skipperfrue og det er også hende du skrive med, både på mail, Instagram og Facebook. Hun lærer hele tiden nye ting, så hun bedre kan være André's højre hånd. Med deltagelse i højskoleophold, frivillige organistationer og andre projekter, er det sociale liv og livsværdi i højsædet hos Pernille. Derfor er hun også rammeskaber for en god hverdag og et berigende fællesskab på båden. Herudover har Pernille overblikket over de daglige gøremål, chef i kabyssen og ved hvor alle tingene skal være og ikke være. Som André ville sige det: Skraptajn med smil på læben.

KITESURFING

Er det man vidst kalder for en luksus-surfer. Dvs. at der kun surfes, når solen skinner og vandet er varmt! Men når disse kriterier er opfyldt, findes der ikke noget sjovere end at give sig til at hoppe rundt med en drage i hånden og et board på fødderne.