REJSELIV, SEJLERLIV OG BLOGGERLIV

Rejseliv

Jeg, Pernille har efterhånden rejst mange steder og utallige dage rundt i verden. Ingen rejser har været ens – men én ting har de haft tilfældes; at dokumentere livet i billeder og med både små og store fortællinger. Det er for mig en måde at reflektere over min og andres tilstedeværelse i verden og de verdensbilleder vi hver især bærer rundt på..

Sejlerliv

Vi har alle set kurs mod fjerne kyster og forelsket os i det romantiske sejlerliv. Men det gode liv til søs rummer ligesom alle andre livsstile også perioder med gråvejr og modvind. Og det er nu nok også meget godt. For hvordan skulle vi ellers kunne mærke de gode dage med glæde, smil og tryghed?
For at bearbejde, huske og sortere i de mange oplevelser der følger med, når man drager ud i verden, har jeg altid skrevet fortællinger, rejsebreve og taknemmeligheds-lister. Og det har jeg tænkt mig at fortsætte med, når vi stævner ud med kurs mod verden!

BLOGGERLIV

Det er ingen hemmelighed at sejlerlivet på mange måder er nyt for mig. Både at sejle, at være ejer af en båd og renovere den til verdensomsejling. For at kunne følge med har det været helt naturligt for mig at dokumentere vores arbejde på Cleo undervejs. Jeg begyndte derfor at dele vores fremgang, modgang og sjove projekt på instagram og facebook – på den måde kunne vi jo både nemt og hurtigt opdatere hele familien og alle vennerne. Smart! 

Men det tog faktisk hurtigt fart! Flere følgere kom til og hverdag vågnede vi til spørgsmål om råd og vejledning fra fremmede om alt fra website til valg af søventiler.

CLEOS MINI BLOG

Med efterspørgelse fra alle jer, vil vi løbende dele vores erfaringer, fortællinger og alt det midt i mellem! Dog må i vente lidt med fortællingerne – de hoppede nemlig i vandet med min telefon. Endnu et indblik i det søde sejlerliv 😉 

Velkommen til Cleos mini blog!

Der er ingen tvivl om at den hurtigst og på mange måder mest sigende måde at dele ud af vores liv her på Cleo, er gennem Instagram. Det vil derfor primært være her at vores billeder og små anekdoter. Derfor er det her du må opdatere dig, indtil de forskellige indlæg er færdigskrevet. 

Luk menu