AT REJSE ER AT LEVE // AT LEVE ER AT REJSE?

Vi har endnu ikke slået os helt fast på hvilken vending der passer bedst, men derimod slået os fast på at vi vil mere af verden, dens skønhed, små afkroge og livshistorier. Og vi vil gøre det til søs!

André Østergård

Er 24 år og opvokset syd for Århus. Nu bor han nord for Århus i Cleo sammen med Pernille. André har altid gang i mange gode projekter og sidder sjældent stille! Det har bla. medført at han de sidste par år har tilbragt meget tid i Filippinerne som som blandt andet kitesurf instruktør & dykkerinstruktør. Filippinerne bragte også mange andre gode ting med sig. Her fandt han nemlig kærligheden og den buddy han kunne drømme om at sejle jorden rundt sammen med. Udover at renovere båd og forbedrede vores verdensomsejling arbejder han i AFI Marine.

SEJLADS

Har mange års erfaring i og ved siden af båden. André har sejlet siden han var 7 år, i alt fra der nærmest kan flyde. Hans karriere startede i optimistjolle, derefter 29er, og senere 49er. De seneste par år er tiden dog brugt som instruktør i sejlads hjemme i Danmark og som skipper på en sejlbåd omkring Filippinerne og Indonesien. Hos André er sikkerheden på båden altid første prioritet. Derefter kan vi hygge, lære at sejle og nyde oplevelserne undervejs.

DYKNING

Er uddannet dykkerinstruktør ved PADI. André har hundredevis af dyk i logbogen og kan undervise alle som drømmer om at opleve livet under vandets overflade. Du kan blive PADI certificeret i alt i alt fra Open Water-, Advanced kursus til Dive Master!

KITESURFING

Er uddannet kitesurf instruktør ved Dansk Sejlunion og har drevet egen kiteskole, Stay Salty Surf School, i Danmark de seneste 5 år. Så selvfølgelig skal vi også have kitesurf udstyr med! Der vil altså derfor være mulighed for kitesurfing på udvalgte togter.

ROLLE

André har altid vidst at han en dag skulle på langturssejlads rundt i verden, i sin egen båd. For ham er den perfekte kombinationen af eventyr, det blå ocean, dykning og socialt samvær. Det er en balance af ovenstående lyst, stærk selvstændighed samt Andrés sejler erfaring, der gør ham til en velovervejet og dygtig skipper på Cleo. Herudover er han på båden dykker- og kitesurf instruktør samt maskinmester.

Pernille Bartholdy

Er 27 år og kommer oprindeligt fra Sydfyn – Svendborg. I Filippinerne fandt hun den perfekte rejse- og livspartner, André, som hev hende med til Århus, hvor de to nu bor på dejlige Cleo. Pernille har hundredevis af rejsedage rundt om i verden og rejser for at mærke suset af frihed, udforske vilde naturoplevelser og opsøge forskellige kulturelle møder, således at vi kan føle os en smule tættere forbundet på tværs af grænserne. Pernille kommer ej fra sejlermiljøet og har derfor mange lære timer foran sig. Men det går fremad!

SEJLADS

Sejlede optimist som barn, men havde travlt med håndbold, dans og andre sportsgrene - derfor blev sejladsen sat på pause. De senere år er det dog blevet til mange timer på, omkring og i vandet, blandt andet som instruktør i SUP, sejlads og vandsport rundt i Danmark og en tur over Stillehavet fra Filippinerne til Indonesien.

DYKNING

Er uddannet Advanced Open Water og elsker at dykke! Pernilles nysgerrighed til havet er enorm - både på det fantastiske liv der findes under overfladen samt den forurening der stille ødelægger det. Det vil vi gerne være med til at ændre på og vil derfor lave forskellige tiltag, både over og under vand! Undervejs bliver hun Dive Master og kommer til at lede en del at vores dyk.

KITESURFING

Er det man vidst kalder for en luksus-surfer. Dvs. at der kun surfes, når solen skinner og vandet er varmt! Men når disse kriterier er opfyldt, findes der ikke noget sjovere end at give sig til at hoppe rundt med en drage i hånden og et board på fødderne.

ROLLE

På Cleo er Pernille skipperfrue, web- og SoMe ansvarlig og så lære hun hele tiden nye ting, så hun bedre kan være Andrés højre hånd. Med deltagelse i højskoleophold, frivillige organistationer og projekter er sociale liv og livsværdier i højsædet hos Pernille. Derfor er hun også rammeskaber for en god hverdag og et berigende fællesskab på båden. Herudover har Pernille overblikket over de daglige gøremål, chef i kabyssen og ved hvor alle tingene skal være og ikke være. Som André ville sige det: Skraptajn.

Luk menu