BÅDEN I TAL

HISTORIE

Cleo er en Atlantic 49 sejlbåd og designet af J&J Design. Båden er bygget i 1991 og er indrettet perfekt til langturssejlads. Nogle vil mene at båden minder dem om Havana fra Kurs mod fjerne kyster, hvilket også er rigtigt nok! Det er nemlig den samme designer der står bag begge modeller. Cleo har med sine tidligere ejere sejler rundt i det sydlige Europa, i Caribien og senest sejlet til Svalbard ind hun lå til kaj i Bergen, hvor vi hentede hende hjem.

SEJLADS & SIKKERHED​

Som udgangspunkt er det er ikke et krav at du kan sejle, for at komme med ombord på Cleo - men det er et krav at du har lyst til at lære at sejle en sejlbåd. Stiger du med ombord på Cleo, tager du med på langturssejlads og ikke en chartertur. Derfor vil du komme til at sejle på nogenlunde lige fod med os. Ombord får du langsomt de rigtige færdigheder, der gør din sejlads sikker fremadrettet!

Dykning

Hvis du synes at verden over land er stor, skulle du tage et kig under vandet! På Cleo har vi dykkerudstyr til 7 personer. Det eneste du selv skal medbringe er maske, finner og dragt! På båden kan du lære at dykke eller blive endnu bedreI André har hundredevis af dyk i logbogen og kan undervise alle som drømmer om at opleve og udforske livet under vandets overflade. Du kan blive PADI certificeret i alt fra Open Water, Advanced, Rescue Diver, Dive Master til speciale i vragdyk!

KITESURFING

På sejlbåd finder du også det nyeste kiteudstyr fra Cabrinha ombord. Vi har alt fra trapezer, bølgeboards, twintip, hydrofoil og diverse forskellige kitestørrelser. Der mangler ikke noget, men vi kommer helt sikkert til at deles om det udstyr der er.

Specifikationer

Årgang 1991

Længde 49 fod (14,94 meter)

Bredde 4,58 meter

Dybgang 2 meter

Vægt 12 tons

Motor 77 HK Ford

Sovepladser 8 fordelt i 4 kahytter

Ferskvand 800 liter

Diesel 400 liter

Sikkerhed & navigation

Redningsflåde

Redningsveste + livliner til alle

Kortplotter 

AIS

Radar

Autopilot

Stationær + håndholdt VHF radio

Iridium Go Satellit telefon

EPIRB

Benzin nødgenerator

Udstyr & Legetøj

Watermaker

Solceller

Vindmølle

Gummibåd + 30 hk påhængsmotor 

Ekstra gummibåd + 4 hk påhængsmotor 

Dykkerkompressor BAUER 250 l/m

7 sæt dykkerudstyr

Kitesurfing udstyr, det nyeste fra Cabrinha

2 stk. SUP boards, Windsurfsejl, Wakebord mm. 

Luk menu